Tim Erickson

92 Reputation

6 Badges

14 years, 222 days

MaplePrimes Activity


These are Posts that have been published by Tim Erickson

But note the mouse-over caption! See www.xkcd.com for todays (June 11, 2008) strip. This will be printed and posted at the door that seperates the Physics Dept. from the Math Dept. at most institutions.

Tim

Hi again

 

Seems I mostly post after an upgrade! This time I've two errors. The first is this message on startup: "Error, cannot raise the datalimit above the hard limit"

Which is meaningless to me unfortunately.

The second is the fact that I've no help files that can be accessed. Starting the old-style GUI gives a hint that the help database cannot be found but the *.hdb files do exist and in the sample location in the maple 12 install as in the Maple 11 install.

Any ideas?

 

TIA Tim

I hope someone can shed so light on the following: I upgraded to SuSE10.3 -32bit recently and everything seemed to go well. Maple 11.01 was installed and has worked fine until now. Today was the first time I tried to print a file and 'Lo and Behold. There is no print function at all! Whenever 'Print' or 'Page Setup' is clicked there is a brief moment of 'wait' cursor and then nothing happens. No dialog box, no warnings just silence. I did a search for similar issues on Google but came up empty. I've checked the CUPS config file for the Linux fix regarding Sockets, that made no difference, I checked the installation of CUPS and it seems fine, indeed, every other application prints fine. By the end of the day I resorted to reinstalling Maple and that didn't make any difference either. I'm at a loss. Anyone using SuSE and Maple 11.01 care to comment?
Would someone try the Integration Tutor with csc^3(x). On SuSE Linux 10.3 with maple 11.01 it just loops through the Parts rule. Endlessly it seems. Worksheet works fine though. Tim
Hi again, Long time, no post but thats not an indicator of not stopping by and reading nearly every day. Now I'm looking for some advice on a bug. I'm going to be sending this MapleSoft too but I thought perhaps someone here may have some insight to its solution. Thank, Tim Bug on SuSE 10.3 I'm unable to run Maple 11 with the Java interface since upgrading to SuSE 10.3 Here are the errors messages: tim@linux-g0yu:~/maple11/bin> ./xmaple java: xcb_xlib.c:52: xcb_xlib_unlock: Assertion `c->xlib.lock' failed. /home/tim/maple11/bin/maple: line 446: 1881 Aborted '/home/tim/maple11/jre.IBM_INTEL_LINUX/bin/java' -Xmx400m -cp '/home/tim/maple11/java/xercesImpl.jar:/home/tim/maple11/java/xmlParserAPIs.jar
1 2 Page 1 of 2