Fermi

5 Reputation

3 Badges

10 years, 99 days

MaplePrimes Activity


These are replies submitted by Fermi

Glad to hear that it's not only me experiencing this bug.

Can you at this point estimate the time span until the bug will be fixed and a patch released?

 

Thank you very much

Marc

 

Glad to hear that it's not only me experiencing this bug.

Can you at this point estimate the time span until the bug will be fixed and a patch released?

 

Thank you very much

Marc

 

Here's  the sheet: BugsInIntegration.mw

Well I installed many new packages as I need them for development and research: Programming microcontrollers, analyzing data via the root framework etc.

Most working tools I compiled myself whereby I got to install some additional features.

I'm sorry having no complete list of each individual package I installed but I attached a list of a few I definitely know of: InstalledPackage.txt

 

Probably there's indeed a conflict among some packages.

 

Nope. I don't have a .mapleinit file on my system.

@acer 

 

Thank you for your reply. I use the maple input as seen below in the screenshot:

Maple-15-Screenshot

 

PS: It doesn't work for both versions 15.00 and 15.01

I might additionally install the 32Bit version later.

I can confirm this for my Maple 15.01 on

Linux mhX61t 3.2.0-24-generic #38-Ubuntu SMP Tue May 1 16:18:50 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

I can confirm this for my Maple 15.01 on

Linux mhX61t 3.2.0-24-generic #38-Ubuntu SMP Tue May 1 16:18:50 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

Page 1 of 1