zakyn

258 Reputation

8 Badges

14 years, 137 days

MaplePrimes Activity


These are replies submitted by zakyn

@dskoog 

uninstall spybot and pls check if the mserver.exe is somewhere in the list.

@dskoog 

uninstall spybot and pls check if the mserver.exe is somewhere in the list.

Hi,

How did you solve this problem? I hope not to change the laptop.

Thanks.

Hi,

How did you solve this problem? I hope not to change the laptop.

Thanks.

Hi, I have already done it. I only would like to know if anyone here would meet the same problem.

zakyn

Hi, I have already done it. I only would like to know if anyone here would meet the same problem.

zakyn

@acer  It is on Windows 7 pro, 64 bit. But in some moths ago it worked.

 

No the window is not created, alt+tab does not show it and it seems to me that it is not this type of problem. I am trying to start Maple in which I have never had the opened document, I uninstall and install it again.

Thanks.

Zakyn

Hello, I know that Maple does it. I am forget.

Thank you very much

Vladimir

Hello, I know that Maple does it. I am forget.

Thank you very much

Vladimir

Hello, it is not recomended to use more Maple on one system but I need uninstall it.

 

In my installation, there is not any tools directory. I thanks for your help.

I have Maple on windows, there is not any problem with unistallation process

Hello, it is not recomended to use more Maple on one system but I need uninstall it.

 

In my installation, there is not any tools directory. I thanks for your help.

I have Maple on windows, there is not any problem with unistallation process

Hello,

I tried it yesterday but it does not work. It is because it was used ' '  instead of " " and the @ symbol occures an error. the correct definition is

restart;
f:=define_external( 
     "sat_p@8", 
     LIB="d:/kohoutek/Xsteam_V2.6b.dll",
     'p'::float[8],
RETURN::float[8]):
 

Thank you for your help that told me I was right :)

Vladimir
 

I agree. I affraid that Maple has a lot of problems with copying part of worksheet to another. it is xml format and the selection that is copied is not copy correctly from xml. Then if you paste to another worksheet the xml format is not valid and the view has a big problem. The best practice how copy worksheet to other is use Markers and copy by parts (document paragraph).

 

Users from my country complain of these problebs  a lot and it is the reason why they use classic worksheet (classic client).

Yes, it could work, but I do not use MathML from Maple, because there are some important bugs (differences) that causes problems with displaying the result.

Yes, it could work, but I do not use MathML from Maple, because there are some important bugs (differences) that causes problems with displaying the result.

1 2 3 4 Page 1 of 4